Bu haber kez okundu.

Şehit Çocukları Begüm ve Betül  Karnelerini Böyle Aldı!
banner229
terör örgütü PKK’ın saldırısıyla şehit düşen Yalçın Yamaner’in, yetim bırakılan çocukları Begüm ve Betül Yamaner karne almanın sevincini yaşayamadı.
ŞEHİT KIZLARININ GURUR TABLOSU
Milyonlarca öğrencinin karne heyecanı yaşadığı Cuma günü Siirt'ten Ordu'ya minik kalpler arasında bir gönül köprüsü kuruldu. 15 Ocak'ta Siirt'te teröristlerle girilen çatışmada şehit olan polis memuru Yalçın Yamaner'in iki kızı Begüm ve Betül Ordu'da oldukları için karnelerini alamadı. Siirt'teki arkadaşları ise şehidin evlatlarını unutmadı, A Haber canlı yayınında duygu yüklü dakikalar yaşanmasına sebep oldu.
A-Haber muhabiri Hemşerimiz Sercan Bilgi tarafından yapılan canlı bağlantıda İbrahim Hakkı İmam Hatip Orta Okulunda okuyan sınıf arkadaşlarıyla görüşen şehit çocukları Begüm ve Betül'ün konuşmaları duygu dolu dakikalar yaşattı. Okul arkadaşları tarafından hazırlanan hediyeler ve mektuplarda Şehit çocukları  Begüm ve Betül Yamaner'e gönderildi.
'BENİM BABAM ÖLMEDİ ŞEHİT OLDU'
Şehit Kızı Begüm Erva Yamaner canlı yayında yaptığı konuşmada; 'Notlarımı da gördüm bütün öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Hepsi babamın sayesinde beni hep o çalıştırıyordu. Arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Lütfen beni merak etmesinler, ben çok mutluyum.
Benim babam şehit oldu, ölmedi. Şehitler asla ölmez.'

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.