Bu haber kez okundu.

Secih Tunç, Tillo İlçemizden Aday Adayı Oldu
banner229

AK Parti'de 2019 mahalli idareler seçimi aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte Tillo ilçemiz için 8. başvuruyu Secih Tunç yaptı.

Secih Tunç bugün sabah saatlerinde AK Parti il binasına giderek İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’ya dosyasını teslim ederek adaylık başvurusunda bulundu.

AK Parti'de, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için bugün sona erecek olan belediye başkanlığı aday adaylığı başvurularında sürenin Genel Merkez tarafından 18 Kasım’a uzatılmasının ardından, Tillo İlçemize bugün itibari ile 8 kişinin müracaat ettiği öğrenildi.

Tillo İlçemize bugün itibari ile müracaat edenler,Secih Tunç,Veysel Aydın,Adnan İnan,Abidin Durgun,Mansur Çalapkulu,Cemal Erken,Musa Kavun ve Emin Aydın’ın müracat ettiği öğrenildi.

Secih Tunç, aday adaylığı başvurusundan sonra yaptığı açıklamada; İlçemize elimden geldiğince gerçekleştirmek için çaba sarf ettiğim hizmetlerimden dolayı olacak ki İlçe halkımızın güvenirliğini, saygısını, bağlılığını ve sevgisini kazanmış bulunmaktayım.Vesilesi ile; İlçe Halkımız ve Aile Büyüklerimiz tarafından Aday olarak görülmek istendiğimden dolayı Aday Adaylık başvurumu gerçekleştirmiş durumdayım.

Büyük Gurur Vesilesi olan AK Parti Tillo Belediye Başkan Adaylığına Yüce Rabbimin izni ve Karar Mercilerimizin Takdiri ile Seçilmem durumunda ilk hedefim;

Yerel Seçimlerimizin gerçekleşeceği günümüze dek;İlçemizde son Genel seçimimizde olduğu gibi, Davamız adına Adım atmadık yer, girmedik ev, sıkmadık el bırakmamak olacaktır.

Tabii ki sıktığımız her elin, girdiğimiz her evin tüm sorunlarını dinleyip, en uygun ve hızlı çözümünü kendilerine sunup, mağduriyetlerinin giderilmesi adına gerekli çalışmalarımızı anlatacağız. Gençlerimizi Belediyeciliğimizin imkanları konusunda bilinçlendirip, büyük istihdam projelerimizle, refah seviyemizin nasıl artışa geçeceğini sunacağız. 

Davamız öncesi ve sonrasını, İktidarlığımız süresince Ülkemize kazandırdığımız eşi benzeri olmayan projeleri, Dünya tarafından nasıl hayranlıklarla izlenildiğimizi anlatıp, bilinçlendirip, hayırlısıyla oy çıtamızı yükselişe geçireceğiz.

Seçim günümüzde sandıklarımızı özverili çalışmalarımızın neticesinde, İnşAllah oy potansiyelimizi yükseltmiş bir şekilde geçirdikten sonra;Evliyalar Diyarı İlçemizin, yeni çok yoğun Maneviyat içeren görüntüsünü, tek bir yerli taşımızı değiştirmeksizin, ilçe halkımızın fikirleri doğrultusunda İnşa edeceğiz. 

Turistlik yerlerimizin tarihi bilgilendirmelerini, üst düzey teknolojik ekranlar ile destekleyip vatandaşlarımızın aklında bir soru işareti bile bırakmadan bilinçli ve mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlayacağız. Tarihi dokumuza, dahada manevi duygu katacak süslemelerimiz ve odaklama çalışmalarımızla, ziyarete gelen vatandaşlarımıza ruhen edebi kalıcı hatıralar bıraktıracağız.

Hali hazırda ve zamanla gerçekleşebilecek olan tarihi yapılarımızın, yapı bozukluklarını, hassas restorasyon çalışmalarımızla takip edeceğiz. İlçemizin Nezihliği konusunda çalışmalarımızı özverili ve sürekli bir şekilde gerçekleştirerek, refahlığımızı arttıracağız.

Öğrencilerimiz Geleceğimizdir diyerek; Eğitim ortamları ve daha iyi verim almaları konusunda iyileştirmelere gideceğiz.Gelecekleri hakkında bilinçlendirip, Tarihimiz hakkında kalıcı bilgilere sahip birer bireyler yetiştireceğiz.

İlçemizdeki her bir vatandaşımızı üretmek istediği projeler hakkında destekleyerek, gerçekleşmesi konusunda elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz.Çeşitli Spor Branşlarını İlçemize kazandırıp, tesisler kurup, etkinlikler gerçekleştirip İlçe halkımızın ve gençlerimizin hem eğlenceli vakit geçirmelerini hemde sağlıklı yaşamlarını, bu yolla destekleyeceğiz.

Yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını sıklıkla gerçekleştirip, İlçemizin görüntüsünün güzelliğini ve dolayısıyla da atmosferimize olan zararları azaltacağız.En önemli değerimiz olan İlim-İrfan Medreselerimizin önemini, tarihi geçmişini ve çalışmalarının ehemmiyetini En kâlbi Ahlak çerçevemizde, misafirlerimize anlatacağız.

Yüce RABBİM' den Yerel Seçimimizi Hayırlara vesile kılmasını diliyor, siz değerli Basın Mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Secih TUNÇ Kimdir;

Evli ve 3 çocuk sahibi TUNÇ, 52 yaşında olup 12 kardeşli ailesinin en büyük ferdidir.

Arapçayı her aksanda ileri derecede konuşabilen TUNÇ, iyi derece de Kürtçe bilmektedir.

Ak Parti'nin kuruluş çalışmalarında görev almış, 2003 yılından beri aktif üye olup, 2009 Yerel seçimlerinde İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı ve son olarak da 2014 Yerel Seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliğine seçilmiştir.

Erkek evladı Barış Tunç 2016 Yılında Tillo İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçilmiştir. Ailesinin tüm fertlerinin İlçe Teşkilatında görev aldığı Secih TUNÇ, Yerel Seçim Aday Adaylığını şöyle açıklıyor:

Evliyalar Diyarı İlçemin Saygınlığı, Dürüstlüğü, Yardımseverliği ve güzel Ahlakıyla bilinen ailemin en büyük ferdiyim. 

Ailem ile birlikte Davamız adına, kuruluş günümüzden beri İlçe Teşkilatlanmamızla birlikte hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeliha 5 yıl önce

Gitti 3 bin tl

Avatar
rehan AY 5 yıl önce

SEVĞİLİ AĞBİCİĞİM ALLAH HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH DAVANIZDA YÜRÜMEYİ NASİP ETSİN TİLLO İÇİN İSABETLİ BİR KARAR ALMIŞSIN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN AY AİLESİ OLARAK TÜM BİREYLER SENİN LEYİZ YOLUN BAHTIN AÇIK OLSUN DURMAK YOK YOLA DEVAM