Bu haber kez okundu.

Rektör Şındak’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür
banner229

Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Şındak’ın, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Rektörlük görevi tevdi edilmesi ardından Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak teşekkür mesajı yayınladı.

Rektör Şındak mesajında şunları kaydetti;“Siirt Üniversitesi Rektörlüğü görevi, Yüksek Öğretim Kurulu’nun önerisi ve Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile şahsımıza tevdi edildi.

Öncelikle bu görevi bizlere tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimi arz ederken, Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. M. Yekta Saraç ve kurulun değerli üyelerine ayrıca şükranlarımı sunuyorum.

Daha önce dekanlık ve rektör yardımcılığı görevlerinde bulunduğum kurumda rektör olarak görev yapmanın mutluluğunu duymaktayım. Görevde bulunduğum süre boyunca üniversitemizin ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda gayret göstermeye fedakârlık yapmaya hazırım.

Daha önce de birlikte çalışmış olduğum kıymetli mesai arkadaşlarımla aynı uyum ve kararlılıkla çalışacağımıza, kurumumuzu hak ettiği yerlere taşıyacağımıza olan inancım tamdır.

Üniversitemizin hak ettiği en üst noktaya ulaşabilmesi için akademik anlamda ciddi bir emek sarf eden akademisyenlerimize, Kurumun işleyişini eksiksiz sürdürmek, öğrencilerin ihtiyaçlarını yerine getirmek için gece gündüz çaba sarf eden idari personelimize gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum.

Kurulduğu günden itibaren öğrenci merkezli öğrenci dostu bir üniversite olan ve bu konuda büyük ilerlemeler kaydeden üniversitemiz yeni dönemde de gençlerimizin daha iyi yetişmesi, daha iyi bir eğitim ortamına kavuşması, daha kaliteli eğitim alması ve kendilerini sosyal, kültürel, bilimsel ve teknolojik olarak donanımlı hale getirmek için tüm enerjimizi seferber etmeye devam edeceğiz.

Yeni görevime başlarken benden önce üniversitemizin kurulduğu günden bu yana üniversitemiz için mesai harcayan yapılan hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.