Bu haber kez okundu.

Pervari Kaymakamı Yerlikaya ve Başkan Özcan Taziye Ziyaretinde Bulundular
banner229

Pervari Kaymakam Ali Recai Yerlikaya, Belediye Başkanı Tayyar Özcan Pervari Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret ederek vefat eden sağlık çalışanı Halime Timurtaş için taziye dileklerini ilettiler.

Pervari Kaymakam Ali Recai Yerlikaya, Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve Kurum Amirleri Müküs Çayı kenarında piknik yaparken elini yıkadığı sırada dengesini kaybederek düştüğü suda boğulan hemşire Halime Timurtaş’ın mesai arkadaşlarını ziyaret ederek taziye dileklerini ilettiler.

Pervari Kaymakam Ali Recai Yerlikaya, Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Müküs Çayı'nda akıntıya kapılan mesai arkadaşları hemşire Eyüp Güneş'in bulunması için Bitlis ve Van'dan gelen jandarma ve emniyete ait su altı arama ekiplerinin yanı sıra AFAD, JANDARMA, UMKE ve İHH desteğiyle çalışmalarını südürdüğünü belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.