Bu haber kez okundu.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir'den Kurtalan ve Baykan Kaymakamlarına Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, İl Genel Meclis Başkanı Cihangir Bayram, 26. ve 27. Dönem AK Parti Siirt Milletvekili Adayı Lokman Özcan ile birlikte Baykan Kaymakamı/ Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç ve Kurtalan Kaymakamı/ Kurtalan ve Gökçebağ Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'ı makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İçişleri Bakanlığı tarafından Kurtalan ve Gökçebağ Belediye başkanlığına görevlendirilen Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın'ı  ziyaret eden Pervari Kaymakamı Musa Aydemir ve beraberindekiler, Kaymakam Aydın'a yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak her zaman yanında olduğunu ifade ettiler.

Ziyarette Kurtalan İl Genel Meclis Üyeleri Cahit Sevgili ve Faysal Ceylan da katıldı.

Ziyaretlerinden dolayı Pervari Kaymakamı Musa Aydemir’e, İl Genel Meclis Başkanı Cihangir Bayram'a ve Lokman Özcan’a teşekkür eden Kurtalan/ Belediye Başkan vekili  İhsan Emre Aydın,Kurtalan ve Gökçebağ Beldemize ’a hizmetin en iyisini en güzeliniş sunmaya çalışacakalarını, Kurtalan ve Gökçebağlı vatandaşlarımızın özlemini çektiği hizmetleri elimizden gelen gayreti göstererek sağlamaya çalışacağını ifade etti.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir ve beraberindekiler daha sonra Baykan Belediye Başkanlığını görevine atanan Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç’u ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç, "Baykanlılara hizmet için elimizden geleni yapmaya çalaşcaklarını ve Baykanlı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.