Bu haber kez okundu.

Osman Ören Duyurdu; İlimiz 2 Yeni Aile Sağlığı Merkezine Kavuşuyor
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, 112  Acil Sağlık Hizmetleri istasyonundan oluşan 2 Aile Sağlığı Merkezlerinin proje ve zemin etüdlerinin yapılmaya başlandığını duyurdu.

Osman Ören, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “İlimiz Merkezinde toplamda 45.000 vatandaşımıza hizmet verecek olan 9 Aile Hekimliği birimi ve 112  Acil Sağlık Hizmetleri istasyonundan oluşan 2 Aile Sağlığı Merkezlerimizin proje ve zemin etüdü başlanmış olup yer teslimi yapılmıştır.

Birinci Aile Sağlığı Merkezi+112 ASHİ (Güres ASM) Yeni Mahalle Eski Etibank Lojmanları yerine,İkinci Aile Sağlığı Merkezi+112 ASHİ (İbrahim Hakkı Hazretleri ASM) Kurtalan Yolu Üzeri (eski Otogar Arkası)’nda yapılacaktır. Projelerimiz 2024 yılı Şubat ayında bitirilmesi planlanmaktadır. 

Yatırımlarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.