Bu haber kez okundu.

Müftü Pinal, Sabah Namazında Gençlerle Buluştu    
banner229

Siirt Müftülüğü, milli ve manevi değerler üzerine konuşmak üzere gençlerle buluşuyor.

İl Müftüsü Şakir Pinal,  Siirt gençlik Spor İl müdürlüğü ve  Siirt müftülüğü il koordinatörlüğünce, gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı, gelecek ve sorumluluk bilincine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak amacıyla Siirt merkezi kazımıye camiinde sabah namazında gençlerle bir araya geldi.
Namazdan sonra gençlerle hasbihal eden Müftü Pinal:      

"Allah'ın bize verdiği ömür sermayesinde en önemli dönem gençlik dönemidir. Gençlik dönemi, Allah'ın insana lütfudur. Ama bu döneminde bir sonu vardır. Gençlik dönemi insanın geleceğe dair kararlar aldığı dönemdir. Özellikle bu çağlarda bireyin kendisini anlamlandırması konumlandırması gerekiyor.
Ben kimim, ne için yaratıldım, bu dünyadaki görevim nedir, sorumluluklarım var mı, başta Rabbim olmak üzere annemin, babamın toplumun benden ne beklentisi var. Bu soruları gençlik döneminde kendinize sorup cevaplarını verirseniz kendinizi geleceğe hazırlamış olursunuz." dedi.
Filistin konusuna da değinen Müftü Pinal, İslam’ın kutsalları ile dünyanın gözü önünde çocukların, gençlerin, yaşlıların katledildiği Filistin’in acısını paylaşan karşılıklı sohbeti, soru-cevap faslından sonra  yapılan ikramlar ile gençlik buluşması sona erdi.

Kazımiye Camii'nde düzenlenen sabah namazı buluşmasına, İl Müftüsü Şakir Pinal, Müftü Yardımcısı İbrahim Ensari, İl Koordinatörü Mehmet Nafih Baydarman ve Gençlik Spor Müdür Yardımcısı Muhdi Eldemir ve gençler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.