Bu haber kez okundu.

Milletvekilleri Ataş ve Ören Kütüphane Açılışı Gerçekleştirdi
banner229

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip lisesini ziyaret etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İl Milli Eğitim il Müdürü Deniz Edip, Gazeteci Yazar İsmail Kılıçarslan, Kızılay Başkanı Nihat Altunç  ve Önder Derneği Başkanı Sabahattin Ataker ile birlikte Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip lisesi öğrenci ve öğretmenlerimizi ziyaret etti.

Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip lisesinin  tamamlanan kütüphanenin açılışını AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve Gazeteci Yazar İsmail Kılıçarslan tarafından yapıldı.

Okulun eğitim çalışmaları ile ilgili Okul Müdüründen bilgi alan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, kütüphanenin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, kendilerini kutladı.

Daha sonra Sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya gelen Ataş ve Ören öğrencilere sohbet ederek, öğrencilere hazırlanan hediyeleri dağıttılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Şahin 2 yıl önce

Hayırlı olsun . çok güzel bir hizmet olmuş. emeği geçen herkesten Allah razı olsun

Avatar
Mustafa güneş 2 yıl önce

MaşAllah . İmam Hatipliler en iyisine layıktır.Hayırlı olsun.

Avatar
Semih Şekerci 2 yıl önce

Tebrik ederim.

Avatar
Aslanlar 2 yıl önce

Tebrik ederim.Çok güzel olmuş.

Avatar
Sakıp 2 yıl önce

Darısı bizim okulun başına.hayırlı olsun.

Avatar
Aydın Konak 2 yıl önce

hayırlı olsun Murat Hocam.Çok güzel bir hizmet.