Bu haber kez okundu.

Milletvekili Ören ve Başkan Olgaç Baykan’da Esnaflarla Buluştu
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgac ve Baykan Kaymakamı/ Belediye Başkan Vekili  Mehmet Tunç ile birlikte  Baykan ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İlçe ziyaretler kapsamında esnaf ziyaretleri de yapan Milletvekili Ören ve Başkan Olgaç, Veysel Karani Beldesinin ardından Baykan ilçesinde Baykan Kaymakamı/ Belediye Başkan Vekili  Mehmet Tunç ve  ilçe başkanı Nimetullah Gönül ile birlikte esnafı dolaştı,

Baykan’da esnafları ziyaret eden Milletvekili Ören ve Başkan Olgaç, ve beraberindeki heyet, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak, onların istek ve taleplerini dinledi.

Esnafla sohbet eden ve taleplerini dinleyen Milletvekili Ören ve Başkan Olgaç, salgın sürecinde büyük fedakarlık göstererek emek veren bütün esnafa teşekkür ettiler.

Korona virüs salgını nedeniyle esnafın zor zamanlar yaşadığını ve bunun farkında olduklarını ifade eden AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, "Devlet ve millet el ele vererek inşallah bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Salgından sonra ki dönemde ekonomimizi ve üretimimizi daha da güçlendireceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.