Bu haber kez okundu.

Milletvekili Gül,İl Başkanı Olgaç ve Çalapkulu OSB'yi Ziyaret Etti
banner229

Ankara’daki meclis toplantıların ardından ayağının tozuyla Siirt’e gelen AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül dün ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldikten sonra bugünde Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Partiİl Başkanı Av. Ekrem Olgac ve Siirt Ticaret Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Habib Öner ve iş insanlarla buluştu.

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Habib Öner’den OSB ve yatırımlar hakkında bilgi alan Milletvekili Gül, OSB’nin büyütülmesi ilgili bir heyetin geçtiğimiz günlerde Siirt’e gelerek inecelemelerde bulunduğunu ve yatırımyapmakiçin 65 firmanın sıra beklediğini söyledi.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ve beraberindekiler daha sonra Siirt Girişim ve Lamino Ambalaj tekstil fabrikalarını ziyaret ederek, firma yetkilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Siirt’teki yatırımların ülke ekonomisine ve Siirt istihdamına katkı sağladığının altını çizen AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül Siirt’e yatırım yapmak isteyen yatırımcıları her türlü destekleyeceklerini belirterek, 'Siirt gelişiyor, büyüyor ve ihracat yapıyor.

Siirt OSB, ilimizin göz bebeğidir, ilimize ve ülkemize katkı sağlayacaktır. Yeter ki, ilimizde istihdam artsın, ilimizin ekonomi, ülke ekonomisine destek versin. Ben süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.' Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.