Bu haber kez okundu.

Lider Çocuk Tarım Kampı Projesi Tamamlandı
banner229

Tillo Kaymakamlığı Bünyesinde Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının ortaklaşa yürüttüğü Lider Çocuk Tarım Kampı Projesi sona erdi.

 İlkokul Çağındaki Çocuklara Tarımsal Farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen Lider Çocuk Tarım Kampı ile Tillo İlçemizden 8 Öğrenci İlimizi Temsilen 10 Gün boyunca ücretsiz Şanlıurfa ili ve Çevre İllerini gezerek Tarımsal Konular Hakkında bilgi alarak İngilizce Kursları, Eğitsel Oyunlar öğrenmek suretiyle diğer illerden gelen öğrenciler ile tanışma fırsatı yakaladı.

Sırasıyla Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa ve Mardin İllerini gezen Öğrenciler, Bölgenin Tarihi ve Kültürel Yapısı ile ilgili bilgiler edindi.

Tillo Kaymakamı Yunus Koç, tarımsal öğrenimin küçük yaşlardan başlaması gerektiğini ifade ederek  3-14 Aralık 2018 Tarihlerinde de İlçeye Bağlı Köylerden 20 Genç Çiftçiyi İlimizi temsilen  Aydın İli Söke Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezinde 10 gün boyunca ücretsiz tarımsal öğrenim gezisi yapılacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.