Bu haber kez okundu.

Kurtalan İlçemizde Alt Yapı Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
banner229
Kurtalan sorunsuz ve modern bir ilçe haline getirilmesi amacıyla Kurtalan Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında başlatılan altyapı çalışmaları aralıksız sürüyor.
İlçenin en önemli sorunları arasında yer alan altyapı sıkıntılarına öncelik veren belediye, 3 ayrı noktada yağmur suyu drenaj çalışması yürütüyor. Aynı zamanda altyapı çalışmaları tamamlanan caddelerde Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından önceden hazırlanan projeler doğrultusunda yol yenileme, kaldırım düzenleme çalışmaları hızla hayata geçiriliyor.
İlçede altyapı yağmur suyu drenaj çalışması önemli mesafeler kat edildiği belirten Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, sürdürülen çalışmalar nedeniyle yaşanan sıkıntıların yakın zamanda projelerin tamamlanmasıyla sona ereceğini ifade etti.
Kurtalan’da sorunsuz bir ilçe olmasını sağlamak için çalıştıklarını anlatan Karaatay, gelecek nesillere daha güzel bir Kurtalan bırakmak için alt ve üst yapı düzenlemelerini hızla hayata geçirdiklerini kaydetti.
Başkan Karaatay, şöyle devam etti: “Kurtalan Belediyesi olarak ilçede dört bir yanında yoğun bir şekilde hizmetlerimiz sürüyor. Yeni yol açma genişletme, Alt yapı ve kaldırım düzenleme çalışmalarımız belli bir program doğrultusunda aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar sırasında yurttaşlarımıza geçici rahatsızlık verdiğimizin farkındayız. Ancak, çalışmaların tamamlanmasıyla çok daha modern ortamlarda yaşama imkânı bulmuş olacaklardır.
Hizmete sunduğumuz diğer yatırımlarda olduğu gibi, bundan sonra hizmete sunacağımız yatırımlarımız da ümit ediyorum ki vatandaşlarımızın büyük takdirini toplayacaktır. Alt yapı çalışmalarımız kapsamında ilçemizin kanayan yarası olan sümer deresini de ıslah etmiş olacağız ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.