Bu haber kez okundu.

 KUBBETÜL HASYA YOLU GENİŞLETİLDİ
banner229
Tillo ilçemizin en çok ziyaretçi çeken yerlerinden birisi olan Kubbetül Hasya yolu genişletildi.
Belediye Başkanı İdham Aydın yolun genişletme çalışmalarının tamamlandığını ancak, burada düzenleme çalışmalarının devam edeceğini belirtti. İlçe merkezinden Kübbetül Hasyaya kadar olan yolun 1700 metre uzunluğunda olduğunu belirten Aydın “ Her yıl buraya yüz binlerce ziyaretçi geliyor. Yolu çok dardı. Bu yolu araçların daha rahat gidip gelebilecekleri bir genişliğe getirdik. Artık araçlar rahat bir şekilde gidip gelebiliyorlar. Önümüzdeki günlerde yolda kaldırım ve aydınlatma çalışması yapacağız. Bu yolu da ağaçlandıracağız.
Kubbe civarında da çalışmalarımız olacak. İl merkezinde vatandaşların özellikle yaz mevsiminde rahat bir nefes alabilecekleri bir yer külliye dışında bir piknik alanı oluşturacağız.
Fıskiyeleri oturma alanları olacak. Vatandaşlarımız gelip buraya hem ibadethanede ibadetlerini yapabilecek ve hem de yakınında oluşturacağımız alanda, pikniğini yapabilecek. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.