Bu haber kez okundu.

Kızılay Heyetinden Vali Kızılkaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi ve beraberindeki Kızılay Heyeti ile birlikte,Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bilecik Valiliğinden Siirt Valiliği görevine atanan Vali Dr. Kemal Kızılkaya’yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç, Pervari, Şirvan, Kurtalan, Baykan, Atabağı Şube Başkanları, şube yönetim kurulu üyeleri personeli ve gönülülerle birlikte Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya,  Kızılay heyetine  ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’nın samimi içten ve bir kızılay seveni olarak kendilerine desteğini ve sevgisini sunacağını söylediğini belirterek, her türlü çalıştırmalarımızda destek olacağını ifade etti.

Altunç,Kızılay heyeti olarak, ilimize hoş geldiniz diyerek, ilimize yapacağıhizmetlerde başarılar dileyerek,Kızılay Şube çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme yaparak, gönüllerin çalışmalarını anlattıklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.