Bu haber kez okundu.

"Kitabımı Okuyorum Arkadaşımla Paylaşıyorum" Kitap Okuma Kampanyası Start Aldı
banner229

Tillo Kaymakamlığı bünyesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “7'den 70'e Tillo Hayat Buluyor” Projesi  kapsamında 'Kitabımı Okuyorum Arkadaşımla Paylaşıyorum' isimli Kitap Okuma Kampanyası başlatıldı.

Kampanya açılışına  Tillo Kaymakamı Yunus Koç, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Sinan Poyrazoğlu, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Koray Özrenk, Çayır Mera ve Yem Bitkileri Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Terzioğlu,Kur-an kursu yöneticileri ve 7'den 70'e birçok vatandaş katıldı.

Tillo İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Altunç, projenin tanıtımını yaptı. Altunç proje ile küçük yaşlardan itibaren çocuklara kitap okuma alışkanlığını aşılamayı çalıştıklarını söyledi.

ise yaptığı konuşmada kitap okumanın önemine değindi ve kendi yaşantısından örnekler verdi.

Vatandaşlarla bir araya gelen Tillo Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Yunus Koç, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, kitap okumanın faydalarına değinerek, vatandaşlara kitap hediye ettiler.

Ardından İlçe Merkezinde bulunan Eğitim kurumlarını ziyaret eden Tillo Kaymakamı Yunus Koç, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, burada her sınıftan öğrenciler ile bir araya gelerek, kitap hediye edip bir süre öğrencilerle beraber kitap okudular.

Bu kapsamda Tillo İlçe Merkezi ve Köylerinde bulunan Eğitim kurumlarında 750 Öğrenciye 1500 Kitap ve 100 vatandaşa 100 Kitap dağıtımı yapılarak, 2018 yılı süresince İlim ve İrfan Yurdu olan Tillo ilçemizde tüm vatandaşların katılımı ile kitap okuma etkinlikleri yapılacağı öğrenildi.

Ayrıca bir firmanın gönderdiği giysilerde öğrencilere dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.