Bu haber kez okundu.

Kaymakam Tunç, Parke Taşı Çalışmalarını Denetledi
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, 5 mahallede yapılan parke taşı çalışmalarını denetledi.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ve beraberinde İlçe Yazı İşleri Müdürü Halit Çelik , İlçe Mal Müdürü Aydın Ağraş ve Baykan Belediyesi İnşaat Mühendisi Devran Erdoğan ile 5 mahalleyi üst kuşaktan birbirine bağlayacak olan Baykan merkez çevre yolunda ki kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç yapımına başlanılan kilit parke ve çevre düzenlemesi yapılan alandaki incelemelerinde “Yapımına başlanılan bu yol projemizde toplam olarak 23.000 m2 kilit parke taşı döşeme çalışması yapılacaktır.

Vatandaşlarımızın sağlıklı, çamurdan arındırılmış iyi yaşam koşullarına kavuşmalarını sağlamak amacıyla devletimizin her kuruşunu hizmete dönüştüreceğiz. Bunu hep birlikte yapacağız, çalışacağız, bu yol çalışması hizmetinin halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.