Bu haber kez okundu.

Kaymakam Tunç, Köylerde Yapımı Devam Eden Çalışmaları Yerinde Denetledi
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ve beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Hüseyin Tetik, İlçe Özel İdare Müdürü Osman Kadak, İl Genel Meclis Üyeleri Necmettin Özger ve Cahit Türköz ile birlikte 2020 yılı KÖYDES projesi kapsamında yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

2020 yılı KÖYDES Projesi kapsamında Batman ili Kozluk İlçesi Yazpınar köyü çıkışı ile Çukurca Köyü  arası 7.5 km Birinci Kat Asfalt Sathi Kaplama, Sanat yapıları ( Taş Duvarlar) ve Çukurca Köy içi Kilit Parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ilgili firma yetkililerinden yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, “Köylerimizi sık sık ziyaret ediyoruz. Böylelikle, başta muhtarlarımız olmak üzere, vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini yerinde dinliyor, eksiklikleri yerinde tespit etme fırsatını buluyoruz. Amacımız ilçemize, köylerimize ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmektir.

Yıl  içinde yapılan bu ziyaretler sonucunda yapmış olduğumuz değerlendirmeler ile İlçemiz Köylere Hizmet Götürme Birliği 2020 yılı KÖYDES (Köy Altyapısını Destekleme Projesi) kapsamında sorunları tek tek çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı başlattık. Yapımı devam eden çalışmaların köylerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sorunların giderilmesi ve vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması için gereken yatırımların takipçisi olacağız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.