Bu haber kez okundu.

Kaymakam Tunç, Aşılama Çalışmalarını Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi
banner229

Baykan Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Baykan’da Covid-19 Salgını ile topyekün mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ve aşılama çalışmalarını yerinde değerlendirmek amacıyla Baykan’da Devlet Hastanesi Başhekimi, TSM sorumlu hekimleri, İlçe Müftüsü, SYDV Müdürü ve Kolluk Personellerinin katılımı ile değerlendirme toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Aşılama faaliyetlerinde hedeflenen değerlere, oranlara ulaşabilmemiz amacıyla işbirliği içinde çalışmaya, vatandaşlarımızı bilgilendirmeye, aşılamada köy köy gezerek vatandaşlarımızın ayağına giderek aşılama çalışmalarını hızlandırmamız konusundaki işbirliğinin arttırılmasına ve koordinasyonda sağlanan eksikliklerin giderilmesi konularına ağırlık verildi.

Baykan Kaymakam ı/ Belediye Başkan V. Mehmet Tunç başkanlığında, Baykan Belediyesi Toplantı Salonunda “Covid-19 ile topyekün mücadele kapsamında aşılama faaliyetlerini hedeflenen düzeylere çekebilmek amacıyla yaptığımız geniş katılımlı toplantının sonuçlarını takip etmek, yeni tedbirler almak ve aşılama faaliyetlerimize hız vermek amacıyla çalışmalarımızı istatistiki verileri çok iyi kullanarak, koordineli bir şekilde yürüteceğiz talimatlarını verdi.

Belirlediğimiz faaliyetleri en etkin şekilde koordine etmek için kurumsal işbirliğini ve vatandaşlarımızı bilgilendirmeye bilinçlendirmeye ve aşılamaya hız vereceğiz. Birlikte mücadele ederek bu zorlu süreci hep birlikte aşacağız”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.