Bu haber kez okundu.

Kaymakam Tunç, 150 Kişiye İstihdam Sağlayacak Tekstil Fabrikasında İncelemelerde Bulundu
banner229

Baykan Kaymakamı  / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’ un girişimleriyle ilçemizin en büyük sorunlarından işsizlik sorununa çözüm üretmek ve Devletimizin İstihdam Kalkanı Paketine destek olmak amacıyla istihdam odaklı bir projenin hayata geçirilebilmesi amacıyla aralıksız devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Baykan’ın ve bölgenin en önemli sorunlarının başında gelen işsizliğin kadın ve genç işsizliğini gidermek amacıyla Baykan ilçemizde istihdam odaklı ve Baykan’ da ilk olacak bir projeyi hayata geçirmek için yapılan çalışmalarda sona gelindi.

Çalışmalar tamamlandığında en az 150 işsiz kadın ve genç kardeşimizin Baykan ilçemizde istihdam edileceğini ve ilçenin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunacağını dile getiren Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, “Baykan için ilk olan böyle büyük bir projenin hayata geçirilebilmesi için yapılması gereken eksiklikleri bir plan dahilinde tek tek çözüme kavuşturuyoruz.

Amacımız Baykan’lı kadın ve genç işsizlerimizin istihdam edilebilirliklerini artırmak ve ilçemizin ekonomisine katkıda bulunmaktır. Tamamlanan ve yapılan çalışmalar ile ilgili firma yetkililerinden gerekli bilgileri aldık. İnşallah önümüzdeki günlerde yeni bir iş kolu hayata geçmiş olacak. Bu sayede Tekstil sektörünün Baykan’da da gelişmesine vesile olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.