Bu haber kez okundu.

Kano Ferderasyon Başkanı Cavit Kabakçı Siirt’te
banner229

Türkiye Kano Federasyon Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Asbaşkan Osman Ercan, Genel Sekreter Ahmet Emrah Beşe ilimizde “Kano” sporunu başlatmak için Siirt’e geldi.
Federasyon başkanı Kabakçı, kurmayları ile beraber Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK’ ı ziyaret ederek Siirt’te kano sporunu başlatmak için görüş alışverişinde bulundu. Gençlik ve Spor İl Müdürü KISACIK, Kano Federasyon Başkanı KABAKÇI’ yı ilimizde kano sporu için uygun olan yerleri ve potansiyeli yerinde görmek amacı ile Botan Vadisi’nde bulunan çeşitli alanlara götürerek incelemelerde bulundular. Türkiye Kano Federasyon Başkanı Alper Cavit KABAKÇI, Botan Vadisi’nin gerekli şartlar sağlanırsa kano ve su sporları için uygun olduğunu belirtti. 
Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık da yaptığı açıklamada: “Federasyon Başkanımız Sayın KABAKÇI’nın da dediği gibi Botan Vadimizin eşsiz güzelliğinin yanında su sporları için de uygun bir yer olduğunu biliyordum bu yüzden başkanımızı buraya davet ettim. Başkanımıza, bizleri kırmayıp Siirt’i mize geldiği için teşekkür ederim. Umuyor ve inanıyorum ki yakın zamanda Botan Vadimizin eşsiz güzelliğine su sporlarını da ekleyerek Siirt’imizin bir spor şehri yolunda ilerlemesine katkı sunacağız.

Bizler, Siirt İl Müdürlüğü olarak üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz yapmaya devam edeceğiz gençlik ve spor anlamında bizlere katkı sağlayan kurum ve kişilere, Siirt halkı ve kurumum adına teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.