Bu haber kez okundu.

İtayla'dan Dönen Gökçebağlı Öğrenciler, Vali Tutulmaz'ı Ziyaret Etti
banner229
Avrupa Birliği tarafından kabul edilen; ‘Sonsuza Dek Avrupa’ projesi kapsamında İtalya'ya giden Gökçebeğ Köyü ilkokul öğrencileri, öğretmenleri refakatinde Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Tutulmaz, Proje ekip sorumlusu Mesut Palan’dan bilgi aldı. Proje ve gezi hakkında bilgi veren Mesut Palan;”Gökçebağ ilkokulu 4.sınıf minik öğrencileri yedi gün boyunca İtalya’da eğitim amaçlı okul ziyareti yaptı.
Öğrencilerimiz İtalyan eğitim sistemini incelemenin yanında, Floransa ve Pisa gibi şehirleri de gezme fırsatını elde etti. Hayatlarında ilk defa Uçağa Trene ve Gemiye binmenin yanında, ilk defa İstanbul’u ve yurt dışını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını” söyledi.
Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Vali Tutulmaz, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.