Bu haber kez okundu.

İş İnsanı Hemşehrimiz Ali Özel’den Deprem Bölgesine Yardım Eli
banner229

Depremden zarar gören vatandaşlara yardımcı olmak, yaralarını sarmak amacıyla başlatılan çalışmalar ülke genelinde devam ediyor.

İstanbul’da yaşayan Siirtli hemşehrimiz hayırsever İş İnsanı Ali Özel tarafından hazırlanan yardım tırında, elektrikli soba, kullanılmamış kıyafet, battaniye, gıda, su ve kişisel hijyen malzemelerinin ağırlıkta olduğu malzemeler Hatay iline gönderildi.

Son yüzyılın en büyük deprem felaketlerinden biri olarak gösterilen Kahramanmaraş iline bağlı Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin açtığı yaraları sarmak için seferber olan İstanbul’da yaşayan Siirtli Hemşehrimiz Gürses Kilima sahibi İş İnsanı Ali Özel’in hazırlamış olduğu gıda, giyim ve çeşitli yardım malzemelerinden oluşan yardım tırı Hatay iline gönderdi.

İş İnsanı Ali Özel yaptığı açıklamada; “yardım tırımız Hatay’daki depremden etkilen vatandaşlarımızın yaralarını bir nebze sarmak için gönderdiklerini, birlik ve beraberlik içinde yardımlaşma ve dayanışma ruhu ile hep birlikte yaraları sarmaya devam edeceklerini söyledi.

Özel, Göçük altında kalan vatandaşlarımızın bir an önce kurtarılmasını diliyor; hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.