Bu haber kez okundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Prag’ta Egemen Bağış’ı Ziyaret Etti
banner229

Prag ziyaretleri kapsamında Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Sorumlusu Veysel Kireç, Polis Müfettişi Uğur İhsan Azap ve Prag’da yaşayan Siirtli işadamı Erkan Bardak ile birlikte Prag Büyükelçisi hemşehrimiz Egemen Bağış’ı ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Avrupa’ya gidecek öğrenci ve öğretmenler için katılımcılarla toplantıya katılarak, Prag büyükelçisi Hemşehrimiz Egemen Bağış’ı ziyaret etti.

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus Plus Projesi kapsamında Çek Cumhuriyeti’nin prag kentinde hazırlık ziyareti yaptı. Yapılacak faaliyetlerin ele alındığı toplantıda Avrupa’daki proje ortaklarıyla, proje kapsamında Avrupa’ya gidecek olan öğretmenler ve öğrenciler için görüş alışverişinde bulundu.

Prag taki ortaklarla bir araya gelerek proje kapsamında Avrupa’ya gönderilecek öğrenci ve öğretmenler için yapılacak faaliyetler konusunda ortaklarla toplantıya katıldıktan sonra İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Prag Büyükelçisi  Egemen Bağış’ı ziyaret etti.

Egemen Bağış, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Siirt’li biri  olarak; Siirt için yapılacak bütün projelere katkı sağlamak için gerekeni yapacağını dile getirerek,Siirtli hemşehrilerimize selamlarını iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.