Bu haber kez okundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Eruh İlçesini Ziyaret Etti
banner229

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip; Eruh ilçemizde bulunan YİBO, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kültür Merkezi ve Şal Şapik Üretim merkezini ziyaret ederek kurumlarda bir takım incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, ziyaret ve inceleme gezilerinde bulunmak üzere Eruh ilçemizde Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi makamında ziyaret etti.

Gayet samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, karşılıklı tanışma ve yeni görevde başarı dileklerinden sonra Eruh İlçesinde eğitim durumu ve ülkemizle ilgili farklı konularda geleceğine dair karşılıklı fikir alışverişleri yapıldı.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi , İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip’e  nazik ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletti.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, ilk olarak Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret ederek, Eruh ilçesinde görev yapan okul müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının ardından okuldaki öğretmenlerle bir araya gelen Edip, onlarla sohbet ederek öğretmenlerin sorun, talep ve projelerini dinledi. Tubitak projelerinde gösterdikleri başarıdan ötürü okul yönetimi ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Edip'in bir sonraki durağı ise Eruh Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Öğretmenlerle buluşan Edip, onların sorun ve taleplerini dinleyerek öğretmenlerin okul koridorlarına yaptıkları kaligrafik çalışmaları inceledi.

Unutulmaya yüz tutan sanatları yaşatan Eruh Şal Şapik Üretim Merkezine de ziyaret eden Edip, yok olan sanatı yaşatmaya çalışan öğretmenlere teşekkür etti.

Ziyarete İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Butur, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube müdürleri de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.