Bu haber kez okundu.

İl Genel Meclisi Toplanıyor
banner229

İl Genel Meclisinin Haziran 2018 ayı olağan toplantısı 01 Haziran 2018 Cuma günü saat 14.00’te İl Özel İdaresi hizmet binasında yer alan Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.

İl Genel Meclisi toplantıda;

1- İlimiz dâhilinde projeleri kapatılan veya yapımı tamamlanan projelerin kapatılması ile bu projelerde fazla kalan ödeneklerin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün talep yazılarında belirtilen projelere aktarılması konusu Plan Bütçe Komisyonuna havale edilmişti. Konunun değerlendirilmesi ve kararlaştırılması.

2- 4706 sayılı Hâzineye ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun Ek 3'üncü maddesi ile 15.06.2012 tarihli ve 2012/3305 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karara dayanılarak yayınlanan Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslar kapsamında mülkiyeti İl Özel İdaresi adına kayıtlı İlimiz Merkez Yeni Mahalle Cezaevi Caddesinde bulunan ve tapunun ada no:453, Parsel no:73'te kayıtlı 4.377,02 m2 yüzölçümlü taşınmazın irtifa hakkı sahibi AKKOYUNLAR Otom. İletişim Tek. San. ve Dış Ticaret Ltd. Şti.ne verilen 25 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkının 49 yıla çıkarılması konusu İhtisas Komisyonlarına havale edilmişti. Konunun değerlendirilmesi ve kararlaştırılması.

3- İl Özel İdaresinin ortağı bulunduğu ÖZBEL iş hanı binası ile ESKİ iş hanı binasında yer alan toplam 50 adet bağımsız işyerinin 2017 yılı toplam kira gelirleri 4.331,00 TL'dir. Bahse konu işyerlerine karşılık İl Özel İdaresi tarafından ödenmesi gereken yıllık yakıt ve ortak gider olarak 38.232,34 TL. dir. Yıllık gelir miktarı, idarece yapılan giderleri karşılayamayan 50 adet işyeri ile 5 adet Arsanın satışının yapılabilmesi için; 5302 sayılı Yasanın 10/f maddesi gereğince izin verilmesi konusunun görüşülmesi ve gelecek toplantı Saatinin tespiti ve kapanış.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.