Bu haber kez okundu.

İL GENEL MECLİSİ TOPLANIYOR
banner229

İl Genel Meclisinin 2021 Yılı Ekim ayı olağan toplantısı 01 Ekim 2021 Cuma günü saat 11.00’de İl Özel İdaresi hizmet binasında yer alan Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.

İl Genel Meclisi toplantısında;

1. Yoklama Yapılması ve Açılış.

2. İlimiz Emniyet Müdürlüğü birim ve güvenlik hizmetlerindeki faaliyetlerin daha etkin ve verimli yürütülebilmesi için ihtiyaç duyulan 1 adet panel taşıtın 237 Sayılı Taşıt Kanununun 10. Maddesi gereğince alınması konusunun görüşülmesi.

3. İlimiz sınırları içerisinde yer alan her türlü madenlerin değerlendirilmesi ve halihazırdaki işletilen madenlerin geliştirilmesi için İl Özel İdaresini Mali ve Hukuki herhangi bir yükümlülük altına sokmadan ortaklıklar kurulması, kurulmuş ortaklıklara iştiraki hususunda hazırlanan protokollerin imzalanması konusunda İl Özel idaresinin başı olan Sayın Siirt Valisine yetki verilmesi ve Valiye verilecek yetki üzerine onay vereceği birisine bu yetkiyi devredebilmesine ve bu kapsamda sermayesinin %100 Siirt İl Özel İdaresine ait olan şirketlerin yapacağı protokollerin de Valinin onayı ve izni ile yapılabilmesi hususlarında yetkili kılınması konusunun görüşülmesi.

4. Gelecek toplantı saatinin tespiti ve kapanış.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.