Bu haber kez okundu.

İL GENEL MECLİSİ TOPLANIYOR
banner229

İl Genel Meclisinin 2021 Ocak ayı olağan toplantısı 04 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 11.00’de İl Özel İdaresi hizmet binasında yer alan Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.

İl Genel Meclisi toplantısında;

  1. Yoklama Yapılması ve Açılış.

  2. 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 17. Maddesi ile İl Genel Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21. Maddesi gereğince Denetim Komisyonu Üye sayısının tespiti ve seçilmesi.

  3. İlimiz Kurtalan İlçesi Şenköy ve Derince Köy sınırları içerinde kalan 101 ada, 3 parsel numaralı taşınmazın yaklaşık 1.715 m²’lik kısmının 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu hükümleri gereğince kamulaştırılması konusu ihtisas komisyonlarına havale edilmişti. Konunun görüşülmesi ve kararlaştırılması.

  4. İl Özel İdaresinin Teknik hizmetler sınıfında çalıştırılmakta olan 10 mühendis, 1 mimar, 1 şehir plancısı ve 4 tekniker olmak üzere toplam 16 personelin 2021 yılı için çalışma sözleşmelerinin yenilenmesi ve aylık ücretlerinin Maliye Bakanlığının belirlemiş olduğu tavan ücret dikkate alınarak tespit edilmesi konusunun görüşülmesi.

  5. Gelecek toplantı saatinin tespiti ve kapanış.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.