Bu haber kez okundu.

İl Genel Meclisi Pazartesi Toplanıyor
banner229

İl Genel Meclisinin 2020 Şubat ayı olağan toplantısı 03 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 11.00’de İl Özel İdaresi hizmet binasında yer alan Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.

İl Genel Meclisi toplantısında;

  1. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünce; İlimize bağlı köy ve mezralara sunulan içme suyu ve atık su alt yapı hizmetleri envanterinin hazırlanması ve ilimize bağlı köy ve mezra yolları ağının birinci derece ikinci derece ve köy içi yollar ayrımı tasnif edilerek uzunluk ve standartlarının güncellenerek yol envanterlerinin hazırlanması konusu İhtisas Komisyonlarına havale edilmişti. Konunun değerlendirilmesi ve kararlaştırılması.

  2. İl ve İlçe İnsan Hakları Kurulu Çalışma Yönetmeliğinin 5/b maddesi gereğince Kurtalan İlçesi İnsan Hakları Kurulunda görev almak üzere bir üyenin seçilmesi konusunun görüşülmesi.

  3. Gelecek toplantı saatinin tespiti ve kapanış.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.