Bu haber kez okundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı İnce, Baykan ve Kurtalan Belediyelerini Ziyaret Etti
banner229

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Baykan ve Kurtalan Belediyelerini ziyaret etti. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Siirt'e gelen İnce, Baykan Belediyesine geldi.

Ziyarette Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç'tan bilgi alan İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Vali Osman Hacıbektaşoğlu ile birlikte Baykan ilçemizde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden İnca,Veysel Karani türbesini ziyaretinin ardından, Kurtalan Belediyesine geçti.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın tarafından karşılanan İnce, belediye binasına geçerek ilçede yapılan çalışmalarla ilgili sunumu izledi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Vali Osman Hacıbektaşoğlu ile birlikte ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek,sorun ve taleplerini dinledi.

İnce'ye, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, İller İdaresi Genel Müdürü Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Dairesi Başkanı Hasan Yiğit, Siirt İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve MHP İl Başkanı Fatih Cantürk te eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.