Bu haber kez okundu.

Hırsızlık Zanlısı 6 Kişi Tutuklandı
banner229

Siirt'te ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.

Valilikten  yapılan açıklamaya göre ,Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda, çeşitli tarihlerde bir evden 600 lira para, altın yüzük, altın künye, altın küpe ve 2 alyans çalınmasına ilişkin yapılan araştırmalar neticesinde bir şahıs, kentteki bir alışveriş merkezinden hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri belirlenen 3 şahıs ve bir evden 10 burma bilezik ve 20 bin lira para çalınmasına ilişkin bir şahıs ve suça sürüklenen bir çocuğun gözaltına alındığı anımsatıldı.

Açıklamada, her 3 olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişinin emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandığı kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.