Bu haber kez okundu.

Güven Kuzu ve Gürsel Baran’dan Efkan Ala’ya Ziyaret
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ile birlikte AK Parti Genel Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala’yı ziyaret etti.

Ziyarette, TBMM 25, 26 ve 27. Dönem AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan da hazır bulundu.

Görüşmede, bölgenin ekonomik yapısı, iş dünyasının beklentileri ve kalkınmaya yönelik öncelikli hedefler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Başkan Kuzu, Siirt iş dünyasının karşılaştığı sorunlara yönelik çözüm önerilerini paylaşarak, yatırım ve istihdamın artırılmasına yönelik iş birliklerinin önemine dikkat çekti.

Ziyaretin sonunda Başkan Kuzu, nazik kabulleri ve ilgileri dolayısıyla Efkan Ala’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.