Bu haber kez okundu.

Eniştesini Öldürdükten Sonra İntihar Etti
banner229

Siirt'in Kurtalan ilçesinde, zihinsel engelli olduğu iddia edilen Kerem Ceylan (33), internet kafede tartıştığı eniştesi Çetin Aslan'ı tabanca ile ateş edip öldürdükten sonra aynı yerde intihar ederek yaşamına son verdi.

Kurtalan ilçesinde yaşayan ve zihinsel engelli olduğu belirtilen Kerem Ceylan (33), 2 yıl önce ölen ablasının kocası Çetin Aslan ile yaptığı telefon görüşmesinde tartıştıktan sonra öfkeli bir şekilde eniştesinin işlettiği internet kafeye gitti.

Burada da devam eden tartışma sonucu Kerem Ceylan, belindeki tabancayı çekerek eniştesi Çetin Aslan'a ateş etti.

Aslan olay yerinde hayatını kaybederken, Kerem Ceylan aynı tabanca ile kafasına ateş ederek intihar etti.

 Ağır yaralanan Ceylan, olay yerine gelen ambulans ile getirildiği Siirt Devlet Hastanesi'ndeki doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kerem Ceylan'ın 2 yıl önce adam yaralama suçundan dolayı tutuklanarak cezaevine girdiği, ancak engelli raporu nedeniyle geçen yıl serbest bırakıldığı öğrenildi.

2 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili polisin başlattığı soruşturma devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
SiirtKurtalanIntiharEnişte
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.