Bu haber kez okundu.

Emniyet Siirt ve Kurtalan’daki İki Hırsızlık Olayını Aydınlattı
banner229

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri Siirt il merkezi ve Kurtalan ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayları aydınlatı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamalarda;  “27.04.2022 tarihinde Kurtalan ilçesinde “otomobil parçası”çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmada, olayın şüphelisi S.Ö isimli şahıs yakalanmıştır.
29.04.2022 günü Bahçelievler Mahallesi 1404 Sokak üzerindeki bir adreste 3100 TL değerinde bisikletin çalınması konusu ile ilgili olarak Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yapılan kamera destekli çalışmalarda konuyu gerçekleştiren şahsın A.E. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, bahse konu çalıntı bisiklet 30.04.2022 günü Çarşı ve Mahalle Bekçileri ekiplerince başka bir şahısta görülmesi üzerine müşteki şahsa teslim edilmek üzere muhafaza altına alınmış ve müştekiye teslim edilmiş, hırsızlık konusunu gerçekleştiren A.E. isimli şahıs 30.04.2022 günü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yakalanarak konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.