Bu haber kez okundu.

Doğan Mahallesinde Bulunan Çocuk Parkı Tahrip Edildi
banner229

Siirt Belediyesi tarafından Doğan Mahallesinde yaptırılan ‘Çocuk Parkı’, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edildi.

Siirt Belediyesi tarafından, vatandaşların gündelik hayatlarında dinlenmek, spor yapmak ve çocuklarıyla vakit geçirmek için yaptırdığı Doğan Mahallesinde bulunan çocuk parkının ışıklandırma lambaları, yer altı elektrik kabloları, otomatik sulama sistemi fıskiyeleri ve oturma bankları kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi.

Olay, Siirt Belediyesi’ne bağlı Park Bahçeler ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerince Polis ekiplerine bildirildi. Polis ekiplerince olay mahallinde yapılan incelemenin ardından, kamu mallarına zarar veren kişi/kişilerin yakalanması ve cezalandırılması için geniş çaplı çalışmalar başlatıldı.

Bu tarz saldırılara karşı tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyoruz. Böyle bir olayla karşılaştıklarında 155 Polis İmdat ya da Belediye zabıta ekiplerine haber verilmesinin önemli bir vatandaşlık görevi olduğunu hatırlatmak isteriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memet 4 yıl önce

Kimler yapmışsa Allah belâlarını versin, bunu yapan vatan hainidirlanet olsun yapanlara