Bu haber kez okundu.

“Daha Temiz Bir Baykan İçin Hep Birlikte El Ele” Sloganı İle Çöp Toplama Etkinliği Düzenlendi
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç öncülüğünde ilçemizde “Daha Temiz Bir Baykan İçin Hep Birlikte El Ele” sloganı ile çöp toplama etkinliği düzenlendi.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, Tüm Kurum Amirleri, Şube Müdürleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Baykan Belediyesi Zabıta Ekipleri ve bir çok vatandaşımız katıldı.

Eldiven ve maske kullanılarak gerçekleştirilen etkinlik boyunca sosyal mesafe kuralına uyularak çöpler tek tek toplandı. Farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte bir yandan çöp toplayan Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, bir yandan da vatandaşlarla sohbet ederek ilçenin temiz tutulması mesajını verdi.

Daha temiz ve yaşanılabilir bir dünya için çevremiz ile dost olmamız gerektiğini dile getiren Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç; " Daha temiz bir Baykan bizim elimizde. Kullanırken kirletmeme, dikkatli olma, çevremizi, doğayı, tabiatı temiz tutmak sadece temizlikçilerin görevi değildir, tüm insanlığın görevidir. İnsanlarımızın bu konuda daha duyarlı ve hassas olması gerekmektedir.

Güzel bir çevrede yaşamak hepimizin doğal hakkıdır ve bunun için hep beraber el ele vermemiz gerekiyor. Temiz ve sağlıklı bir Dünya için hep birlikte çevremizi temiz tutalım, tutmayanları uyaralım." İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.