Bu haber kez okundu.

Bir Milyon Öğrenci Sinemayla Buluşuyor Projesi
banner229

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan “Bir Milyon Öğrenci Sinema ile Buluşuyor” projesi kapsamında “Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın” sloganıyla, ülke genelinde Bir milyon öğrenci beyaz perdeyle tanışacak.
Ortaöğretim öğrencilerine, bulundukları illerdeki sinema salonlarında ücretsiz film seyretme olanağı sunulacak proje, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği ortaklığıyla yürütülmektedir.
2017-2018 eğitim-öğretim sezonunda ilimiz Merkez ve ilçelerinden 6.068 öğrenci sinemaya gitme imkânı buldu. Öğrencilerin sinemaya ulaşım hizmeti Siirt Belediyesi tarafından sağlanmıştı.
Bu sene de Bakanlığımızca belirlenen “Son Mektup”, “120”, “Ertuğrul 1890”, “Doru” “Ayla” ve “Bizim Köyün Şarkısı” adlı filmler Müdürlüğümüz, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Siirt Belediyesinin ortaklığıyla kurulacak olan Komisyonun planlamasının ardından 1 Ekim’de tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Siirt’te de eş zamanlı olarak gösterime sunulacaktır. 6.068 öğrenci Andera Sinemasında belirlenen sinema filmlerini ücretsiz olarak seyredebilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.