Bu haber kez okundu.

Baykan’da Şehit Uzman Çavuş Kürşat Güneş Kütüphanesinin Açılışı Yapıldı
banner229

Baykan İlçemizin Günbuldu köyünde bulunan Günbuldu İlkokul ve Ortaokulun da Şehidimizin isminin yaşatılacağı “Şehit Uzman Çavuş Kürşat Güneş Kütüphanesi” kuruldu.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Güneş  Siirt’in Pervari ilçesinde 10 Kasım 2012’de  helikopter kazası sonucu şehit olmuştur. Kütüphanenin açılışına Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Tetik, İlçe Emniyet Amiri V. Mehmet Han Acıelma, Baykan İlçe Miili Eğitim Müdürü Mehmet Eşref Altun, Milli Eğitim Şube Müdürleri,  Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Güneş’in Eşi Hatice Güneş, Şehidin Kızı İrem Güneş, Şehidin Anne ve Babası, ”Çocuklar Gülsün Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’’ Başkanı Büşra Nur Yayla katıldı.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, yaptığı konuşmada “Şehitlerin emanetleri olan aileleri, eşleri, çocukları Devletimiz için göz nurudur.Şehitlerimizin emanetlerine her zaman ve her ortamda sahip çıkacağız ve yanlarında olacağız. Bugün burada Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Güneş ‘in hatırasını bir kez daha yad ediyor ve adına yapılan kütüphanenin açılışını gerçekleştiriyoruz.

Şehidimizin ismi sadece okulda ve kütüphanede yaşamıyor, Türk milletinin kalbinde yaşıyor”.İfadelerini kullanan Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Şehidimizin Eşi ve Kızına Kuranı Kerim ve Türk bayrağı hediye ederek program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.