Bu haber kez okundu.

Baykan’da “En İyi Narkotik Polisi Anne” Projesi Kapsamında Anneler Bilgilendirildi
banner229

Baykan Kaymakamlığının talimatları doğrultusunda yurt genelinde uygulamaya geçirilen “En İyi Narkotik Polisi: Anne Projesi” kapsamında Baykan’lı anneler bilgilendirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından, gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla hayata geçirilen “En İyi Narkotik Polisi: Anne Projesi” kapsamında Baykan İlçe Emniyet Amirliğine bağlı narkotik Polis ekipleri tarafından, sosyal mesafe kuralları gözetilerek, maske ve hijyen kurallarına uygun şekilde anne ve anne adayı bilgilendirildi.

Uyuşturucu madde kullanımının gençler ve aileler üzerinde yarattığı sosyo-ekonomik, kültürel olumsuz etkileri anlatan narkotik polis ekipleri, annelerin proje ile ilgili sorularını da yanıtladı.

Narkotik polis ekipleri, gençlerin genel olarak uyuşturucu madde kullanımında uzak tutabilmek amacıyla annelerin yapmaları gerekenler anlatıldı. Genel bilgilendirmelerde özellikle annelerden kendi çocukları, gençlerde veya etrafta gördükleri gençlerde uyuşturucu kullanımına dair şüphe duymaları halinde mutlaka ilgili kurumlarla irtibata geçmelerini istendi. Soru-cevap ve genel bilgilendirmeler yapıldıktan sonra toplantı bitirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.