Bu haber kez okundu.

Baykan’da 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılışı Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı
banner229

2020-2021 Eğitim –Öğretim yılı İlçe müdürler toplantısı Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un katılımı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Eşref Altun Başkanlığında Baykan Yatılı Bölge Ortaokulu toplantı salonunda 08 Eylül 2020 tarihinde yapıldı.

Pandemi nedeniyle hassas bir dönemden geçildiğini vurgulayan Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç , eğitim öğretimin tüm toplumlar için olmazsa olmaz bir şart olduğunu ifade etti.

Bu bağlamda devletimizin tüm birimlerinin eğitim öğretim ortamlarının sağlıklı olarak hazırlanması için teyakkuzda olduğunu belirtti. Pandemi sürecinde rehavete kapılmaması, tedbirlerin sıkı tutulması ve hijyen kurallarının ihmal edilmemesi gerektiğini ifade etti”.

Toplantıda okul müdürleri, yeni eğitim öğretim yılına ilişkin görüş ve önerilerini iletirken; ihtiyaçlar konusunda taleplerini dile getirdiler.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç Okul Müdürleri ile yapılan istişare sonucunda bugün alınan karar ile “KARDEŞ OKUL” Projesini uygulanması için talimat verdi.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç Yeni Eğitim ve Öğretim yılında tüm öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.