Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Tunç, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
banner229

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mehmet Tunç, Baykan ilçesinde köy, mahalle muhtarları kurum amir ve müdürleri ile bir araya geldi.

  Baykan Kaymakamlığı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Halil İbrahim Kara Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda Baykan Kaymakamı /Belediye Başkanvekili Mehmet Tunç’un yanı sıra, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Aykan Çakar, İlçe Emniyet Amiri Halil Karagöz, İlçe Özel idare müdürü Osman Kadak, Kaymakamlık Yazı işleri müdürü Leyla Ayaz, Baykan, Veysel Karani ve Atabağı belediyeleri yetkilileri, ilçe kurum amir ve müdürleri, il genel meclisi üyeleri, de bulundu.

Toplantının ilk konuşmasını yapan Kaymakam /Belediye Başkanvekili Mehmet Tunç, Kaymakamlık, Belediyeler olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kaymakam Tunç, Baykan İlçesi’nin daha da yaşanılabilir bir ilçe olması, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli olması için el ele verip beraber çalıştıklarını ifade ederek, bu çalışmalarda emeği geçen ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

Kaymakam Tunç, milletin meselelerine çözüm üretmek için bir araya gelindiğini belirterek, ilçe ’de yapılması planlanan ve yapımı devam projeler hakkında da bilgi verdi.  

Kaymakam Tunç, toplantıda şimdiye kadar Baykan İlçesi’nde yapılan yatırımların ve budan böyle yapılacak kamu hizmetlerinin değerlendirileceğini ve muhtarların ve kurum müdürlerinin taleplerinin alınacağını ifade ederek, toplantıda ayrıca bundan sonraki süreçte kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülebilmesi, yapılacak olan kamu yatırımlarının koordinesinin de yapılacağını kaydetti. Kaymakam Tunç, toplantının ilçemize, Beldelerimize ve köylerimize hayırlar getirmesine vesile olmasını temenni ederek sözlerine son verdi.

Açılış konuşmalarının ardından muhtarlar ve ilçe kurum amir ve müdürleri, talep ve sorunları ile görüş ve önerileri alındı.
Baykan İlçesi’nde, İl Özel İdaresi tarafından yapılan yatırımların büyük çoğunluğunun tamamlandığını da belirten Kaymakam Tunç, 2018 yatırım programında yer alan projelerin tamamını gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Ayrıca 2019 yılı programına hazırlık yapılacağını belirtti.  

Toplantının sonunda katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Kaymakam Tunç, "Bundan sonraki süreçte kamu hizmetlerinin, yapılacak olan yatırımların verimli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için el birliği ile birlik beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. Bir öncelik sıralaması yaparak ilçemizin bütün yatırım sorunlarını çözmek için gayret göstereceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.