Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Tunç, Çelikli Jandarma Karakol Komutanlığını Ziyaret Etti
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ve beraberindeki heyet ile birlikte Çelikli Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Çelikli Jandarma Karakol Komutanından bölge ve karakolun genel durumu hakkında bilgiler aldı. Karakolda incelemelerde bulunarak, Karakol ziyaret defterlerini imzaladı ve personel ile bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretini sonlandırdı.

KAYMAKAM TUNÇ, SARILSALKIM KÖYÜNDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç,  Sarısalkım köyü Okul yolu genişletme, Parke taşı döşeme, Stabilize yol ve Sanat yapıları yapım işi çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeler neticesinde yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, “Amacımız köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yol konusunda yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmaktır.

Sarısalkım köyümüzde yapımı devam eden Okul yolu genişletme, Parke taşı döşeme, Stabilize yol ve Sanat yapıları yapım işi çalışmalarını yerinde inceleyip yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Tunç, Vatandaşların daha rahat ve sorunsuz kullanımı için çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.

2020 yılı yol bakım-onarım ve yapım işlerimiz kapsamında vatandaşlarımızdan gelen talepler ve planladığımız programlar dahilinde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

Yapımı tamamlanmayan, eksik kalan diğer ilçe ve köylerimizdeki çalışmalarımızda planladığımız şekilde koordineli olarak devam edecektir. ” Dedi.

SARISALKIM KÖYÜNDE  OKUL ZİYARETİNDE BULUNDU

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, daha sonra Sarısalkım köyünde Okul ziyaretinde bulunarak  2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı hazırlık çalışmaları hakkında Okul müdürü ve öğretmenlerden  bilgi aldı.

Okul müdürü ve öğretmenler ile toplantı yaptıktan sonra okulda  incelemelerde bulunarak tespit edilen eksiklerin bir an önce giderilmesi için ilgili kurum amirlerini talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.