Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Tunç, 47 Çiftçiye Tel Örgü ve Köşebent Direk Dağıttı
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, İlçe Özel İdare Müdürü Osman Kadak, İlçe Tarım Müdürü Rıfat Gümüş ve projede 47 vatandaşın katılımı ile tel örgü, köşebent direk dağıtımı gerçekleştirildi.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, “GAP projesi kapsamında Siirt Fıstığı Geliştirme ve Yaygınlaştırma projesi ile GAP’ projesinde faydalanan 47 Vatandaşımızın da eş finansmanıyla dahil olduğu proje ile ilçemizin sahip olduğu tarımsal potansiyeli ekonomiye kazandırmak, marka ürünü olan Siirt Fıstığının piyasalarda rekabet edilebilirliğinin artırılmasını hedefliyoruz.

Köylerden kentlere göçü durduracak, çiftçimizin, köylümüzün yaşam standardını yükseltecek, gelir ve refah düzeyini artıracak, yeni istihdam alanları yaratacak, önemli bir proje olarak görüyoruz.

Bu projenin her aşamasını takipçisi olacağız. İlçemizin Sosyo-Ekonomik gelişmişlik düzeyi ve vatandaşlarımızın yaşam standartlarının geliştirilmesine yönelik projelere ağırlık veriyoruz.

Siirt ilimizin ekonomik geleceği açısından mihenk taşı olan fıstık ağacı sayısını artırmak amacıyla ilçemizdeki üreticilerimize toplam 13.200 metre tel örgü, 3.300 adet köşebent demir direk dağıtılmıştır. Bu projede ekibimize  ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.