Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı  Mehmet Tunç Eşi İle Birlikte İlçede Bulunan Hanım Evini Ziyaret Etti
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç  eşi Nurşen Gürbüz Tunç ile birlikte ilçede bulunan Hanım Evini ziyaret ederek,Kadınlar Günü programına katıldılar.

Nurşen Gürbüz Tunç günün ve anlamını belirten konuşmasında; “ Baykanlı ve Baykan dışından gelen Hanım Kardeşlerimizin, ablalarımızın kendilerine olan özgüvenlerinin gelişmesi, sosyalleşebilmeleri, okuma-yazma öğrenebilmeleri, katıldıkları farklı kurslar ile yeni bir takım bilgi ve beceriler kazanabilmeleri mümkün olmakta, ürettikleri el emeği göz nuru ürünleri pazarlayabilmeleri, aile ekonomilerine destek verebilmeleri amacıyla değerli hanım kardeşlerimize, büyüklerimize her türlü desteği vereceğiz.

Ben ve eşim buraya gelip hayata dair pek çok şey öğrenen değerli bayanları ve hanım kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Çabalarına emeklerine sağlık. Hepsine başarılar dileyerek tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Gününü kutlarım, en kötü gününüzün böyle olmasını temenni ederim  ”ifadelerini kullandı.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç  ve eşi Nurşen Gürbüz Tunç kursiyerler ve öğretmenlerin 8 Mart kadınlar gününü kutlayarak, kadınlara karanfil hediye etti.

Def gösterisi ile devam eden etkinliklerden sonra günün anlam ve önemi belirten pastanın kesimini Nurşen Gürbüz Tunç Hanımefendinin yapması ile program sonlandırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.