Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Çotu, Kurumları Ziyaret Ediyor
banner229

Baykan Kaymakamı Cuma Çotu iade-i ziyaretler kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti. 
Kaymakam Çotu, kamu kurum ve kuruluşların işleyişlerini, ilçemizle ilgili yatırım, çalışma ve faaliyetlerini yakından incelemek üzere gerçekleştirdikleri ziyaretler devam ediyor.
Kaymakam Çotu, gün içerisindeki programları dâhilinde İlçe Jandarma ve İlçe emniyet amirliğine ziyaretlerde bulunarak kurum amir ve müdürlerinden bilgi alarak, kamu kurum ve kuruluşları amir ve müdürlerinde aldığı bilgiler doğrultusunda günden güne ilerleme kaydeden Baykan’daki tüm kamu kurum ve kuruluşların uyum içerisinde en iyi hizmeti vermek adına görev ve sorumluluklarının yanında üretken bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Özellikle güvenlik ve eğitim alanında yapılan ilerlemenin çok yönlü kazanım sağlayacağını vurgulayan Kaymakam Çotu, ülkemizin geleceği açısından olmazsa olmazlar içerisinde yer alan eğitime ayrı bir önem verdiğini belirtti.

Tüm kamu kurum ve kuruluşların çalışma ve faaliyetlerini yakından takip edeceğini belirten Kaymakam Çotu, özellikle ilçemizin gelişimine ve tanıtımına önemli katkılarda bulunan eğitim ve spor gibi konulardan sorumlu olan kamu kurum ve kuruluşların takipçisi ve destekçisi olacağını söyledi.
Ziyaretlerin sonunda kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin istek talep ve önerilerini dinleyen Kaymakam Çotu, Baykan’ın ilerlemesi ve mevcut durumun daha ileriye taşınması için her fikir, görüş ve öneriye açık olduğunu bu anlamda da Kaymakamlık olarak her türlü desteğin sağlanacağını sözlerine ekledi.

Ziyaret esnasında kurumlarla alakalı bilgi alan Kaymakam ÇOTU, Jandarma ve Emniyet bu iki kurumun uyum içerisinde çalışmasının öneminden bahsetti.

Kaymakam Çotu’dan Çelikli Karakoluna Ziyaret
Baykan ilçe Kaymakamı Cum Çotu, Çelikli Jandarma Karakolu’nu ziyaret etti.
Kaymakam ÇOTU hafta sonu mesaisinde Çelikli Jandarma Karakolunu ziyaret etti. Karakolla ilgili bilgi aldı.

Karakolla ilgili ihtiyaçların hızlı bir şekilde giderileceğini söyledi.

Yapılan çalışmalar ve Güvenlik konusunda Karakol Komutanı J.Asb.Bçvş.Sinan Akter’dan bilgi alan Kaymakam Çotu, ilçede ve ülke genelinde vatandaşın güveni, huzuru için canı pahasına gerçekleştirdikleri zorlu görevlerinden dolayı kutladı, Vatani görevini yapmakta olan askerlerle bir süre sohbet etti.İlçe Kaymakamlığı olarak her zaman yanlarında ve destekçileri olduğunu belirtti.
Kaymakam Çotu Çelikli karakol ziyaretinin ilçe’ye döndü.

Kaymakam Çotu’dan Çelikli Karakoluna Ziyaret

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.