Bu haber kez okundu.

Baykan'da Çocuk Oyun Parkları Yenileniyor
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’ un talimatlarıyla çocukların daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda oyun oynamalarını sağlamak için çocuk oyun park alanlarının yenilenmesi, tamiratı, bakım ve onarım çalışmaları başladı.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç yaptığı açıklamada, “Geleceğin teminatı çocuklarımızın daha temiz ve güvenli ortamlarda oyun oynamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

İlçemiz genelindeki çocuk oyun parklarımızda bakım ve onarım ihtiyacı olan grupları yenileyerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız, Çocuklarımızın güvenli bir şekilde eğlenebileceği ve ailelerinin de güzel vakit geçirebileceği alanları, sağlıklı bir şekilde düzenleyerek hizmete sunmayı planlıyoruz. Parklarımız, modern bir Baykan inşa etme yolunda atacağımız adımlarda öncelik sıramız içerisinde yer alıyor.

Bu noktada çocuk parklarımızın alanlarını imkanlar ölçüsünde büyütmekle birlikte, oyun gruplarını da çeşitlendiriyoruz. Çocuklarımızın oynayabileceği ve rahat nefes alabileceği alanları maksimum seviyeye getirmeyi amaçlıyoruz. Bu alandaki çalışmalarımız artarak devam edecektir.” ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.