Bu haber kez okundu.

Baro Başkanı Av. Nizam Dilek, Güven Tazeledi
banner229

Siirt Barosunun olağan genel kurul toplantısında Baro Başkanı Av.Nizam Dilek güven tazeledi. Av. Nizam Dilek yapılan kongrede üçüncü kez Baro başkanlığına seçildi. 

Seçimler sonrası tüm meslektaşlarına teşekkür eden Av.Nizam Dilek, "Baro Başkanlığı ve baronun diğer organlarının seçimini gerçekleştirdik. Beni tekrar Siirt Baro Başkanlığına seçen tüm dostlarıma teşekkür ediyor, yönetim, disiplin ve denetleme kuruluna, TBB delegeliğine seçilen meslektaşlarıma da 'hayırlı olsun' diyorum.
Özverili ve ciddi bir çalışma yanında omurgalı, tarafsız ve dik bir duruş sergileyen bu şekilde müspet bir ivme kazanan Baromuz için önümüzdeki iki yıl boyunca rehavete kapılmadan ve durmaksızın çalışmamız gerektiğinin bilincindeyim.

Tüm kurullara seçilen avukat arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum.Yeni dönemin ülkemize,Siirt'imize ve Siirt Barosuna hayırlı olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.