Bu haber kez okundu.

Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz, Pervari İlçemizi Ziyaret Etti
banner229

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz, hemşehrimiz Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, İl Millli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci ve beraberindeki heyet ile birlikte Pervari ilçemizi ziyaret ettiler.

İlçe girişinde Pervari Kaymakamı Ali Yerlikaya ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan tarafından karşılanan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz ve beraberindekiler Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ın vermiş olduğu kahvaltının ardından öğretmenlerle buluştu.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz daha sonra öğretmenevinde öğretmen buluşmalarında okul yöneticileri ve öğretmenlerine hitap ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Okul Müdürlerinden eğitim öğretimin genel durumu hakkında bilgi alan Yılmaz, Bakanlıkla ilgili taleplerini dinledi ve idarecilere çalışmalarında başarılar diledi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz, Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma ve beraberindekilerle Pervari İmam-Hatip Anadolu Lisesi ziyaret ettikten sonra, ilçede 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramı kutlama programına katıldılar.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan,Ziyaretleri ile bizlere moral veren,ilçemiz için gösterdiği hassasiyetten ve tecrübeleri ile yol gösteren Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Nazif Yılmaz'a, Hemşerimiz Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma'ya teşekkür ediyorum" ifadesine yer verdi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.