Bu haber kez okundu.

Atabağı Beldesinde Tekstil Fabrikası Kuruluyor
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Emin Bağlı, ve beraberinde Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale ile birlikte Atabağı Beldesinde,faaliyete geçecek olan istihdam odaklı Tekstil fabrikasının çalışmalarını yerinde inceledi.

Firma yetkililerinden bilgi alan Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Emin Bağlı , ilk işçilerin alınarak gerekli olan eğitimlerinin verildiği ve zamanla fabrikada çalışan personel sayısının 250’ye ulaşacağı bilgilerini aldı.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Emin Bağlı konu ile ilgili yaptığı konuşmasında;  Öncelikle yapılan bu çalışmalar beldemizde ki refah seviyesini yükseltmek, işsizliği azaltmak, kadın ve genç istihdamına katkı sağlamak amacıyla yürütülen bir projedir.

Gençlere istihdam sağlayan ve dolayısıyla ülke ekonomisine katkı yapan bu tür teşebbüslerin daima desteklenmesi gerekiyor. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.

KAYMAKAM BAĞLI ÖĞRENCİLERE HEDİYELER DAĞITTI

Baykan Kaymakamı  / Belediye Başkan V. Emin Bağlı Atabağı İlkokulundaki Öğrenciler ile bir araya gelerek çeşitli hediyeler dağıttı.

Kaymakam  Bağlı’ya  ziyareti sırasında Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Eşref ALTUN eşlik etti.Bir süre öğrenciler ile sohbet eden Kaymakam  / Belediye Başkan V. Emin BAĞLI çeşitli hediyeler dağıttıktan sonra ziyaretini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.