Bu haber kez okundu.

Aktay ve Çalapkulu,Arslan Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundular
banner229

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı ve Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu Eruh ilçesine bağlı Kemerli köyünde PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Mehmet Salih Arslan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Aktay ve Çalapkulu, Eruh ilçesine bağlı Kemerli köyünde taziye evinde, ‘Arslan’ ailesi ve vatandaşlarla bir araya geldi. Acılı aileye başsağlığı ve sabır dilediler.

Aktay, Arslan ailesiyle ve köylülerle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Devlet olarak her zaman Vatandaşların yanında olduklarını belirten Milletvekilimiz Aktay,“PKK terör örgütü tarafından yapılan menfur saldırıyı lanetliyorum. Hain saldırıda yaşamını yitiren Mehmet Salih Arslan kardeşimize Allahtan rahmet, ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Milletvekilimiz  Aktay, ‘Bölücü Terör Örgütü PKK’nın geçmişte olduğu gibi, bugünde sivil ve masum vatandaşları hedef alan hain saldırıları, bu eli kanlı örgütün alçak yüzünü bir kez daha oraya koymuştur. Terör örgütüyle mücadelemiz, milletimizin de desteği ile kararlıkla devam edecektir.’ diyerek sözlerini tamamladı.

Taziye ziyaretine Siirt Vali Yardımcıları Bünyamin Kuş,Yunus Koç ve Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın'da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.