Bu haber kez okundu.

AK Parti'den Terör Mağduru Ailelere Moral Ziyaretleri
banner229
AK Parti Siirt İl Başkanlığı tarafından, terör nedeniyle Şırnak, Cizre ve Silopi'den göç eden ailelere moral ziyareti yapılarak sorun ve sıkıntıları dinlendi.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci, ve yönetim kurulu üyeleri, Şırnak, Cizre ve Silopi ilçelerindeki terör olayları sebebiyle Siirt'e gelen aileleri ziyaret ederek moral verdiler.
AK Parti Siirt İl Başkanı Çalapkulu, yaptığı açıklamada, parti olarak her zaman mazlum ve mağdur ailelerin yanında olmaya gayret ettiklerini söyledi. Kentte şu ana kadar yaklaşık 500 aileye ulaştıklarını belirten Çalapkulu, şöyle konuştu: "Mağdur ve mazlum olan bu ailelerimiz istemeyerek de olsa kendi yaşadıkları evlerini bırakmak zorunda bırakıldı. Bu ailelerimiz bizlerin birer misafiridir. Elimizden geldiğince bu ailelerimize destek çıkmak hepimizin görevi olduğunu, imkanlar dahilinde yaklaşık 500 aileye ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunduklarını söyledi.
Çalapkulu, Cizre ve Silopi'den Siirt'e göç eden mağdur ailelerin sorunlarını dinleyerek ihtiyaç ve taleplerini aldıklarını belirterek, ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.
AK Parti Siirt İl Başkanlığı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları tarafından belirlenen ve kent merkezine yerleşen ailelere, daha öncede içerisinde gıda, giyim, battaniye ve bebek bakım ürünlerinin bulunduğu yardım paketleri dağıtılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.